Szolgáltatásaink

Kövessen minket...

...Facebookon. Kattintson ide!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes, és gyors ajánlatunkat. Kattintson ide »

Hogyan dolgozunk?

Példaképp bemutatjuk Önnek egy lakás teljes körű felújításának lépéseit. Kattintson ide »

Miért mi?

Ön és családja nyugodtan pihenhet amíg mi dolgozunk! Kattintson ide »

Hasznos tippek

Mielőtt szakembert hívna érdemes elolvasni! Kattintson ide »

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttünk néhány kérdést, melyeket meg is válaszoltunk. Hátha az Öné is köztük van?
Kattintson ide »

HŐSÉG

Bejegyzés dátuma: 2012. július 1.

Országos hőségriadó lépett életbe!

http://www.idokep.hu/hirek/hosegriado-szombattol

Mindenki figyeljen oda mert ebben a kánikulában hamar megtörténik a baj. Mint ahogy szervezetünket is megviseli a nagy meleg úgy az elektromos hálózatot és a vízellátást is. Sokan bekapcsolják a klímákat, ezzel még jobban terhelve az elektromos hálózatot. Az amúgy is többet fogyasztó gépek (hűtők, ventilátorok, keringető szívattyúk, stb) mellé társuló klíma hibát okozhat a gyenge vagy nem jól felosztott elektromos rendszerében. Kérek mindenkit, ezt vegye figyelembe mert egy gyenge kötés miatt, akár lakástűz is keletkezhet! Keressen fel ha meg akar győződni arról, hogy az Ön hálózata rendben van!

És természetesen fogyasszon sok folyadékot egészsége érdekében!

 

Tárnai Ferenc
villanyszerelő
06 20 455 3188

Trükközések

Bejegyzés dátuma: 2012. május 17.

Újfajta trükközéssel próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók emberei. Legyen az elektromos szolgáltató vagy gázszolgáltató az mindegy. Én személyesen is találkoztam ilyennel és persze hallottam is már rádióban. A szituáció a következő volt esetemben: egy elektromos mérőhelyet korszerűsítettünk, új tetőtartó, új Hensel szekrény stb. Minden rendben volt munka közben, elvégeztük a feladatot. Készre jelentettük az ELMŰ-nek, kértük a plombálást. Pár napon belül ki is jött az ELMŰ-től két szakember, hogy leplombálja a mérőszekrényt. Becsengettek a tulajdonoshoz, aki beengedte őket és utána magukra hagyta a szerelőket. Kis idő múlva jelezték a szakemberek, hogy probléma van, a mérőóra gyári plombája sérült, ezt nekik jelenteni kell a központban, mert az áramlopás gyanúja fennáll!
Nos az történt egész egyszerűen, amikor a tulajdonos otthagyta az ELMŰ-s embereket, ők megpiszkálták a mérőóra plombáját.
Ez miért jó nekik? Ha áramlopáson kapnak valakit az igen is számít, mivel leegyszerűsítve mondom: prémium jár érte. Ugyanezt a sztorit már gázórával is hallottam.

Tehát a tanulság: ha akármilyen közszolgáltató emberei jönnek ellenőrizni, mérőórát cserélni, akármilyen feladatot elvégezni, NE HAGYJUK ŐKET EGYEDÜL!

Változás!

Bejegyzés dátuma: 2012. április 16.

Megváltozott a vezetékes telefonszámunk! A +36-26-787-259-es számon érhetnek el! A mobiltelefonos számokban nem történt változás!

Tárnai László +36-20-9265-303
Tárnai Ferenc +36-20-4553-188
Tárnai Bence +36-20-5995-276

Spam szűrés

Bejegyzés dátuma: 2012. január 30.

Az ajánlatkérő menüponthoz hozzáadtunk egy szűrést, amivel a spamjeinket szeretnénk csökkenteni. Ön csak annyit fog észrevenni, hogy egy betűvel leírt számot be kell írnia egy rubrikába számjegyekkel, a kitöltendő sorok után. Legyen szíves kitölteni, különben a rendszer spamként kezeli az ajánlatkérést!

Köszönettel Tárnai Ferenc

Facebook-on is megtalálhatóak vagyunk!

Bejegyzés dátuma: 2011. november 17.

Nemrég regisztráltunk a Facebook-on! Rengetegen használják ezt a közösségi oldalt, népszerűsége és könnyen kezelhetősége miatt. Referenciafotók és egyéb érdekességeket osztunk meg az érdeklődőkkel! Várunk mindenkit szeretettel!

 

http://www.facebook.com/#!/pages/T%C3%A1rnai-Lak%C3%A1sfel%C3%BAj%C3%ADt%C3%A1s/227518713926644

Megszűnt e-mail fiók!

Bejegyzés dátuma: 2011. május 30.

Szolgáltatóváltás miatt Tárnai László régi e-mail címe (tarnaiep@t-online.hu) megszűnt!
Az új elérhetőségek: tarnailaszlo53@gmail.com vagy tarnai.laszlo@tarnailakasfelujitas.hu!

Kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Üdvözlettel: Tárnai Ferenc

Villámhárítás

Bejegyzés dátuma: 2011. május 19.

Az időjárás viszontagságainak állandó jelleggel veszélynek vannak kitéve elektromos berendezéseink. A nap UV sugarai elöregítik az elektromos szerelvények burkolatait. A műanyag részek porózussá válhatnak, a fémek pedig veszítenek színükből. A víz és a pára megtalálja az útját mindig. A nedvességtől zárlat lehet, vagy ha FI-relé van akkor folyton leveri a biztosítékát. A fagytól rideg szerelvények elpattanhatnak, eltörhetnek. Viszont a legnagyobb kárt nem ezek okozzák, hanem egy esetleges villámcsapás, ami elektromos rendszerén keresztül akármelyik berendezéséhez eljuthat a kenyérpirítótól a televízióig. Ez a “kisebb” probléma (bár be kell látnunk rengeteg elektromos berendezésünk van és ha minden egyszerre elromlik bizony mélyen a zsebünkbe kell nyúlni ha mindent tönkretesz a villám). A villámcsapás másik óriási veszélye a tűz. A villámcsapás következtében hatalmas hő keletkezik, ami egy közvetlen becsapáskor tüzet okozhat! Nem is kell mondanom, hogy az egész ház leégése nemcsak anyagi veszteség, hanem életekbe is kerülhet…

Egy villámhárító rendszer kiépítése csekély költség ezen károk mellett!
Mindenképp érdemes egy alap villámvédelmi rendszer kialakítása házán/lakásán!

Üdvözlettel: Tárnai Ferenc

Amikor nem szakember dolgozik…

Bejegyzés dátuma: 2011. április 26.

A házi barkácsolás kellemes időtöltés szabad óráinkban. Felrakni egy polcot, visszaszegelni egy szegélylécet, lefesteni az ablakot, és így tovább. Viszont nem minden olyan egyszerű mint aminek látszik… A képen egy konnektort szerelt fel az illető, úgy hogy nem vágta el a vezetéket, csak megpucolta. Ez több szempontból is veszélyes, sőt akár életveszélyes is lehet!
Ha a konnektort rögzítő karom hozzáér a csupasz vezetékhez, rövidre zárhatja azt és áramütést okozhat! Vagy esetleg a vezetékek között úgynevezett áthúzás jöhet létre (pl. párásodás közben), ami zárlatot okoz.
Nem érdemes kockáztatni, inkább hívjon segítséget! Ugyanis ha kalapáccsal ráüt az ujjára az pár nap múlva meggyógyul, de az áramütés maradandó károsodásokat okozhat!

Üdvözlettel: Tárnai Ferenc

Üdvözlöm új honlapunkon!

Bejegyzés dátuma: 2011. március 28.
Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Weboldalunk létrejöttét két fő gondolat indította el útjára. Ügyfélkörünk bővítése mellet, segítséget szeretnénk nyújtani építkezőknek és lakásfelújítóknak. Manapság az építőiparban kialakult kissé kaotikus állapot miatt, véleményünk szerint fontos, hogy az ember tájékozódjon mielőtt nekilát a nagy munkának.
Kérdése van tegye fel e-mailben,  szakembereink, kollégáink szívesen válaszolnak kérdésére!

Családi vállalkozásunk minden előnye a mi és ha szeretné, az Ön birtokába lehet! Kollégáinkkal évek óta együtt dolgozunk, baráti, egyes esetekben családi kapcsolatban állunk, ettől a munka menete gördülékenyen halad lépésről lépésre!
Minden szolgáltatásunkat igénybe veheti egy komplett lakás felújításához vagy akár egyet is, hiszen számunkra minden megrendelő fontos! Forduljon hozzánk bizalommal!

Figyelje megújuló akcióinkat, olvassa blogunkat hasznos információkért!

Üdvözlettel: Tárnai Ferenc


Kapcsolat