Szolgáltatásaink

Kövessen minket...

...Facebookon. Kattintson ide!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes, és gyors ajánlatunkat. Kattintson ide »

Hogyan dolgozunk?

Példaképp bemutatjuk Önnek egy lakás teljes körű felújításának lépéseit. Kattintson ide »

Miért mi?

Ön és családja nyugodtan pihenhet amíg mi dolgozunk! Kattintson ide »

Hasznos tippek

Mielőtt szakembert hívna érdemes elolvasni! Kattintson ide »

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttünk néhány kérdést, melyeket meg is válaszoltunk. Hátha az Öné is köztük van?
Kattintson ide »

Trükközések

Bejegyzés dátuma: 2012. május 17.

Újfajta trükközéssel próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók emberei. Legyen az elektromos szolgáltató vagy gázszolgáltató az mindegy. Én személyesen is találkoztam ilyennel és persze hallottam is már rádióban. A szituáció a következő volt esetemben: egy elektromos mérőhelyet korszerűsítettünk, új tetőtartó, új Hensel szekrény stb. Minden rendben volt munka közben, elvégeztük a feladatot. Készre jelentettük az ELMŰ-nek, kértük a plombálást. Pár napon belül ki is jött az ELMŰ-től két szakember, hogy leplombálja a mérőszekrényt. Becsengettek a tulajdonoshoz, aki beengedte őket és utána magukra hagyta a szerelőket. Kis idő múlva jelezték a szakemberek, hogy probléma van, a mérőóra gyári plombája sérült, ezt nekik jelenteni kell a központban, mert az áramlopás gyanúja fennáll!
Nos az történt egész egyszerűen, amikor a tulajdonos otthagyta az ELMŰ-s embereket, ők megpiszkálták a mérőóra plombáját.
Ez miért jó nekik? Ha áramlopáson kapnak valakit az igen is számít, mivel leegyszerűsítve mondom: prémium jár érte. Ugyanezt a sztorit már gázórával is hallottam.

Tehát a tanulság: ha akármilyen közszolgáltató emberei jönnek ellenőrizni, mérőórát cserélni, akármilyen feladatot elvégezni, NE HAGYJUK ŐKET EGYEDÜL!

Kapcsolat