Szolgáltatásaink

Kövessen minket...

...Facebookon. Kattintson ide!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes, és gyors ajánlatunkat. Kattintson ide »

Hogyan dolgozunk?

Példaképp bemutatjuk Önnek egy lakás teljes körű felújításának lépéseit. Kattintson ide »

Miért mi?

Ön és családja nyugodtan pihenhet amíg mi dolgozunk! Kattintson ide »

Hasznos tippek

Mielőtt szakembert hívna érdemes elolvasni! Kattintson ide »

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttünk néhány kérdést, melyeket meg is válaszoltunk. Hátha az Öné is köztük van?
Kattintson ide »

Gyakori kérdések

Melyiket válasszam, hungarocell vagy kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot azért ajánlják, mert légáteresztő képességű. Ez igaz, de ha a hungarocellt nem telibe ragasztják a falra, hanem úgynevezett pogácsákkal akkor a szellőzéshez szükséges néhány milliméter ott is marad. Penészedést megelőző műveletként szellőztetés is ajánlott, mert új műanyag, jól szigetelt nyílászárók szinte légmentesen lezárják a házat.
Összegezve megfelelő technológiával a hungarocell rakása előnyösebb, mivel a kőzetgyapot munkadíja, anyagköltsége háromszorosa a hungarocellnek.

Három fázisú mérő vagy egyfázisú mérő?

A lakossági fogyasztás egyszer 32 A-ig díjmentesen igényelhető. Ez körülbelül egy egyszerű, kis lakásra elegendő, ahol nincsenek különböző nagyfogyasztású elektromos berendezések. Három fázist nagyobb házaknál nemcsak érdemes de a jó működés biztonsága érdekében kell. Ahol elektromos sütő, főzőlap, mosó és mosogatógép, légkondicionáló (stb) működik mindenképp ajánlott a 3 fázis.

Hány milliméteres laminált parkettát vegyek?

A 7 mm-nél vékonyabb laminált parkettát semmi esetben ne válasszon. Nagyon sérülékeny és ha történik vele valami, akkor nehéz javítani.

Mekkora radiátor kell?

Pontos számítással ki lehet számolni adott légköbméterre mekkora méretű radiátor kell.

Hova tegyünk riasztószemet?

A riasztószemeket úgy kell elhelyezni, hogy minden bejutási pont közvetlen vagy közvetetten le legyen fedve. Pl: fürdőszobába nem lehet tenni mert a pára tönkreteszi és nem működik rendesen, ilyen esetben a folyosóra lehet elhelyezni egyet, ahonnan nyílik a fürdő helyiség.

Mozgásérzékelő vagy nyitásérzékelő?

Kiegészítik egymást, de a mozgásérzékelő fontosabb, mint a nyitásérzékelő. A nyitásérzékelő nem véd abban az esetben, ha az ablakot betörik vagy kivágják és nyitás nélkül mennek be.

A törölközőszárító mivel működik?

A törölköző szárító a fűtéssel együtt megy. Azaz a radiátorrendszerben keringő melegvíz kering benne is. Ebből fakadóan, nyáron amikor nem fűtünk az sem üzemel. Erre az esetre kitalálták, hogy egy elektromos patront beletéve, függetlenül a fűtéstől, be tudjuk kapcsolni.

Sima csemperagasztó vagy flexibilis ragasztó?

A flexibilis ragasztót kültéri vagy padlófűtéses helyre szokták használni. A sima beltéri csemperagasztó beltéri általános alkalmazásra teljesen tökéletes.

Padlófűtés biztonságos?

A rendszer kialakítása után nyomásprózázza a szerelő a csőrendszert. Ha probléma lenne vele, ez rögtön kiderülne. A csőhálózat anyaga elnyűhetetlen, strapaálló.

Kapcsolat