Szolgáltatásaink

Kövessen minket...

...Facebookon. Kattintson ide!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes, és gyors ajánlatunkat. Kattintson ide »

Hogyan dolgozunk?

Példaképp bemutatjuk Önnek egy lakás teljes körű felújításának lépéseit. Kattintson ide »

Miért mi?

Ön és családja nyugodtan pihenhet amíg mi dolgozunk! Kattintson ide »

Hasznos tippek

Mielőtt szakembert hívna érdemes elolvasni! Kattintson ide »

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttünk néhány kérdést, melyeket meg is válaszoltunk. Hátha az Öné is köztük van?
Kattintson ide »

Hidegburkolás

Csempe burkolása előtt fel kell mérni a burkolandó felületet. A régi csempét le kell verni a falról. A falfelületet alkalmassá kell tenni az új burkolathoz. A padló burkolatot nem feltétlenül kell felbontani, ugyanis rá lehet ragasztani az új járólapot a régire, ha az megfelelő stabilan fekszik. Ilyenkor egy mélyalapozóval érdemes kezelni a felületet, ami megköti a port. Ha szükséges aljzatkiegyenlítést végzünk vagy akár betonozást.

Különböző méretű csempék széles választékából dolgozhatunk. Figyeljünk, milyen helyre milyen típusú csempét választunk. Konyhai falra kisebb, fürdőszobába nagyobbat szoktak.

A kő mérete befolyásolhatja a rakás árát, ugyanis extra kicsi vagy nagy lappal, sokkal nehezebb dolgozni, mint egy átlagos középmérettel. A lapokat csemperagasztóval ragasztjuk a falra és padlóra. Padlófűtött vagy falfűtött helyiségekben (illetve kültéren) flexibilis ragasztót szoktunk használni. A flexibilis ragasztó fő tulajdonsága, hogy a hőmérsékletváltozás következtében táguló és zsugorodó mozgást jól tűri. Járólap mintáját feljelöljük a padlóra, hogy az teljesen megfeleljen elképzelésének. Az anyagot csempevágóval és flexel méretre vágjuk. Pozitív éleknél csempéhez színben illő élvédőt rakunk. Az összes csempe rakása után, (oldalfal, járólap, lábazat) kifugázzuk a burkolatokat. Száradási idő egy nap nagyjából, utána mondható késznek a hidegburkolás.

Kapcsolat