Szolgáltatásaink

Kövessen minket...

...Facebookon. Kattintson ide!

Ajánlatkérés

Kérje ingyenes, és gyors ajánlatunkat. Kattintson ide »

Hogyan dolgozunk?

Példaképp bemutatjuk Önnek egy lakás teljes körű felújításának lépéseit. Kattintson ide »

Miért mi?

Ön és családja nyugodtan pihenhet amíg mi dolgozunk! Kattintson ide »

Hasznos tippek

Mielőtt szakembert hívna érdemes elolvasni! Kattintson ide »

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttünk néhány kérdést, melyeket meg is válaszoltunk. Hátha az Öné is köztük van?
Kattintson ide »

Víz-gáz-fűtés szerelés

 

Víz szerelés

Alapvető feltétele életünknek a víz. Biológiailag is és persze háztartásunkban is fontos szerepet játszik. A mi feladatunk, hogy lakásában minden szükséges helyen ott legyen a mosógéptől a zuhanyzóig.

Első lépésként vízteleníteni kell a rendszert. A régi csöveket (ólom, vas) ki kell cserélni, mert akár az egészségre is ártalmas anyagok válhatnak ki belőle. Régi mosdó, WC, kádak leszerelésre, kibontásra kerülnek. Az új csövek korszerűek, biztonságosak. A vízcsöveket a falba vésve vezetjük el. A régi hornyokat fel lehet használni vagy újakat vésni. A berakott csöveket gipsszel megfogatjuk. Az alapszereléskor kialakításra kerülnek a vízkiállások, lefolyók. Ha igény vagy szükség úgy tartja vízóra csere. A következő munkafázis csak a hidegburkolatok és festőmunkák után következnek. Mosdók, WC-k felszerelése, zuhanykabin összerakása, mosógép, mosogatógép bekötése, azaz a szerelvényezés.

 

Gáz szerelés

Háztartások legnagyobb arányában a főzés, fűtés, melegvíz előállítása gázzal történik. A gázvezetékek és gázkészülékek szerelésére komoly szabályok vonatkoznak. Szakemberünk sok év tapasztalatával a háta mögött alakítja ki a rendszereket. A gázcső elvezetése csak falon kívül történhet. A csövet bilincsekkel a falhoz rögzíti. A rézcsövet idomokkal kanyarítja. A csövet le lehet festeni, így nem üt el annyira a fal színétől. Az újonnan kialakított gáztűzhelyeknél (vagy meglévő átszerelésekor) kötelező elszívó berendezést szereltetni. Különben a gázművek nem adja ki a működési engedélyt. Ezek figyelembevételével kell döntenie Önnek, hogy villany vagy gáztűzhelyt szereltet be.

Fűtés szerelés

Az igazi otthon melegét mindenki szereti. Mi ezt szeretnénk önnek biztosítani, hogy otthonában megfelelően, egyenletesen működjön a fűtése. Régi rendszer bővítését és új kiépítését is vállaljuk. A csőrendszert aljzatban vagy oldalfalban vezetjük. Padlófűtési rendszer lehet a betonban vagy közvetlen a burkolat alatt. Fűtőtestek sokfélék lehetnek, például radiátor, padlókonvektor, törölközőszárító, konvektor. A termosztátok számát a fűtésszerelő szokta meghatározni és a villanyszerelő építi ki a cső vagy kábelrendszert hozzá. Fontos tisztázni a kazán gyártójánál (üzembe helyező szakemberrel) milyen típusú a kommunikáció a kazán és a termosztát között. Egyes típusoknál külső hőmérséklet érzékelő is szükséges, ezt se hagyjuk figyelmen kívül, ugyanis ez nagymértékben befolyásolja a kazán szabályzórendszerét. Nagyobb rendszereknél különböző szivattyúk dolgoznak a keringetésben. Kérjük meg a fűtésszerelőt, hogy egyeztessen a villanyszerelővel a szivattyúk áramellátásával kapcsolatban. A fűtés területén is óriási fejlődésnek indultak a rendszerek, készülékek és anyagok. Kérje szakemberünk segítségét, hogy az Önnek legmegfelelőbb fűtési rendszert tudjuk kiépíteni! Egy jó rendszerrel igazán sokat spórolhat!

Kapcsolat